Marlies IJntema

In 1993 ben ik afgestudeerd als logopediste. Na een jaar orthopedagogiek te hebben gestudeerd, gecombineerd met werken als logopediste in het bedrijfsleven, heb ik het besluit genomen me volledig te gaan verdiepen in het vak logopedie. In de jaren daarna heb ik gewerkt als screeningslogopediste, als logopediste in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en zoals genoemd in het bedrijfsleven.

Het werken in een vrijgevestigde praktijk combineerde het beste van deze drie en sinds 1995 werk in dan ook met veel enthousiasme in onze praktijk. De uitdaging is voor mij het oplossen van de logopedische puzzel, waarbij de persoon centraal staat. Het contact wat hierdoor ontstaat vind ik boeiend en soms ook ontroerend.

Ik richt mij binnen onze praktijk voornamelijk op de spraak/taalbehandeling van (jonge) kinderen, volwassenen en kinderen met stemproblemen, stotteraars (ook Lidcombe), mondmotorische problematiek(OMFT) en dyslexie. Het volgen van bij-, en nascholing op deze gebieden, houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen.

Werkdagen: dinsdag t/m Vrijdag,9.00-17.00 uur.

Locatie:Rengerslaan.

Menu