Van horen zeggen....

Over ons

Wij zijn ervaren logopedisten en werken in een groepspraktijk. Onze kennis en ervaring combineren we met een persoonlijke benadering. Het probleem van u of uw kind staat hierbij centraal. Er is regelmatig overleg, vragen elkaar gemakkelijk om advies en combineren een behandeling als dat wenselijk is. Op deze manier staan we samen sterk!

Korte historie

Al vanaf 1984 is de Praktijk voor Logopedie gevestigd in Leeuwarden, eerst aan de Westerkade in het centrum en sinds 2013 aan de Rengerslaan 2.

De praktijk groeide uit met een nevenvestiging in de nieuwe wijk Camminghaburen. Eerst met een locatie in het buurtcentrum de Lieuwe, later in het Gezondheidscentrum Camminghaburen en in augustus 2015 zijn we verhuisd naar het MFC, Lieuwenburg 2.

Zo ziet ons team er uit:

Dorien Krijthe

Logopedist

” Wanneer het over jou gaat ben jij de expert! “
Die zin is zo waar! Ik heb de logopedische kennis en ervaring en jij bent de deskundige wanneer het gaat over jou.

Marlies IJntema

Logopedist

De uitdaging is voor mij het oplossen van de logopedische puzzel, waarbij de persoon centraal staat. Het contact wat hierdoor ontstaat vind ik boeiend en soms ook ontroerend.

Ingrid Zoodsma

Logopedist

Als geboren en getogen Friezin kwam ik via Groningen, waar ik de opleiding Logopedie in 1987 afrondde, in Leeuwarden terecht.

Kwaliteitsregister en registratie

Wij zijn allen lid van de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan  geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We staan geregistreerd in het NVLF stotter register en het Hanen register. Onze praktijk is gecertificeerd voor de direct toegankelijkheid.

Klantervaringen

Menu