Dorien Krijthe

” Wanneer het over jou gaat ben jij de expert! “

Dit is zo waar! Ik heb de logopedische kennis en ervaring en jij bent de deskundige als het gaat over jou. Dit samen combineren geeft me de allergrootste voldoening in mijn werk. Het is een puzzel, een gezamenlijke klus en vaak een mooie reis!

Ik geloof in de eigen kracht van mensen, van kinderen en volwassenen.  Ik ga altijd uit van dat wat wel kan en goed gaat. Soms heb je een ander nodig om te beseffen dat je het zelf kunt.
In 1987 studeerde ik af aan de Academie voor Logopedie in Groningen. Mijn eerste baan als logopedist was in het Speciaal Onderwijs, daarna in een verpleeghuis en enkele jaren later, vestigde ik me samen met Ingrid in de Praktijk voor Logopedie aan de Westerkade in Leeuwarden.

Ik heb heel veel cursussen  en trainingen gevolgd om me vakinhoudelijk te verdiepen en mijn therapeutische vaardigheden te vergroten. Zo ben ik recent gediplomeerd als ReAttach therapeut.

Ik werk als allround logopedist maar leg me met name toe op stotteren, articulatie problemen bij jonge kinderen, stemtherapie en dan met name globus klachten en genderdysfonie. Ik neem actief deel aan de Kwaliteitskring Stotteren Leeuwarden.

Menu